Andre praktiske opplysninger

Vi er ute en eller flere ganger for dagen hele året og vi går også på tur en gang i uken (pr.gruppe) Det er derfor veldig viktig at barna har gode klær, tilpasset årstidene.

• Ullundertøy på vinterstid er veldig godt. Det er også viktig at de har varme, tykke klær til å ha utenpå ullundertøy under dress/regntøy.
  • Barna må ha rikelig med byttetøy i kurven sin, hvis de blir våt eller lignende.
  • Det er viktig at uteklærne er passelig og at de har strikk som går under skoene slik at barna ikke får vann/snø nedi skoene eller blir kald fordi klærne siger opp over skoene.
  • Kuldekrem er også greit å ha på de kaldeste årstidene.
  • Når det begynner å bli vår må barna ha med solkrem og solhatt/caps og/eller solbriller.
  • Riktig fottøy når vi går ut og spesielt på tur er viktig for at barna skal få en god opplevelse, skoene må være passelige og tåle vann.